top of page

Annemiek Gassner

Mijn drijfveer

Een bevalling en de eerste stap in het ouderschap zijn bijzondere ervaringen maar zeker ook intens! Goed voorbereiden en fijne begeleiding tijdens deze 'life changing" gebeurtenissen maken echt het verschil! Het zijn  ervaringen die je als moeder, maar zeker ook als baby, je hele leven met je meeneemt. Sinds 2004 begeleid ik jonge (bijna) ouders op een bewuste, praktische en enthousiaste manier.  Dankzij mijn nieuwste stap (2023) werkend als partus assistent bij thuis-en ziekenhuisbevallingen bij (Kraamzorg De Waarden) krijgen mijn sessies een nog nauwkeuriger afstemming op de werkelijke situatie rondom de bevalling. 

Kernwoorden
Empathisch, bevlogen, realistisch, nuchter en positief 

Ervaring

Ruim 900 stellen voorbereid op de bevalling.

Tientallen ouders praktisch en mentaal ondersteund tijdens de baring als doula,  

Mijn nieuwste ervaringen, werkend als partus assistent bij thuis bevallingen en op verloskamers, geven mijn cursussen nog meer inhoud zodat jij straks nog beter voorbereid bent.

 

Docent Samen Bevallen

 Met Samen Bevallen zette ik mijn eerste stap in de wereld van zwangerschap en geboorte.  Mijn cursussen met partner zijn praktisch, leerzaam en prikkelend. In prive of groepssetting.

 

TRE provider 

Zonder dat je het verhaal in hoeft te gaan, neem ik je mee naar het lichaamseigen mechanisme om stress en spanning los te laten.   Als je je veilig voelt met de methode dan kan je zelf TRE inzetten op momenten thuis, wanneer je het nodig hebt.

 

Bevallingsverwerkingsspecialist

Soms verloopt de bevalling totaal anders dan je gehoopt had en werd je geconfronteerd met tegenslagen of complicaties. De roze wolk waar iedereen het altijd over heeft, heb jij nooit ervaren.  Ik ben gecertificeerd Bevallingsverwerkingsspecialist en kan je op verschillende manieren ondersteunen bij het verwerken van deze impactvolle ervaring.

 

Privé

Samen met Rutger heb ik 4 volwassen kinderen. Na een commerciële opleiding heb ik jaren in de confectie gewerkt. Mijn 3e zwangerschap in 2004 , bracht ons een tweeling. Alles rondom geboorte kreeg vanaf toen mijn aandacht en kort na mijn bevalling,  schreef ik  me in voor mijn eerste opleiding. Het roer ging om. In 2010 startte ik in Naarden mijn praktijk als Bevallingscoach.


 

Bel of mail me! We overleggen samen wat de best passende coaching is voor jou.

Annemiek

annemiek foto.png

Opleidingen 

  • Opleiding tot zwangerschapsdocente Samen Bevallen, Amersfoort

  • Doula opleiding Utrecht

  • Midwife assistant The Farm Midwifery Center, Tennessee by Ina May Gaskin Usa

  • Birth and Beginnings Education, Babe course, Olathe Kansas Usa

  • Stress Counselling/ Sonnevelt Opleidingen Utrecht

  • Baringspijn vanuit neurowetenschappelijk perspectief, door Irene Veringa en B van Cranenburgh Amsterdam

  • Opleiding Tension Releasing Exercises Nederland, Amsterdam door Daan Timmer

  • Perinatale psychologie door Geboorte in Kaart, Raalte

  • Opleiding tot bevallingsverwerkingsspecialist, Angelique Versteegen.  Nova Vita

  • Geboortezorg academie Utrecht, kraam en partus assistentie voor Kraamzorg De Waarden

“Het verhaal van ons leven begint al voor de geboorte”

Anna Verwaal

bottom of page